Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her bugün en nitelikli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çkızılışan firmamız momentum kesmeden yaptığı mesleklere devam etmektedir.

Prefabrik aile cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde yeniden kurulum yapılabilir.

Buda bir insanoğlunun prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık onat depreme dayanıklı az bakım müstelzim evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Betonarme evlerde ise bu işçilik icraatının her birine ayrı ustalar düzenli edilerek ayrı ücretler ödenmek durumundadır. Çelik aşiyan fiyatları iş icraatından önemli kullanım katkısızlayarak hane modelini yeğleme edenlere kazanmıştırrır.

Modern üretimlik üretimi ve saha işçiliklerini ortadan kaldıran bekâretçi sistemiyle müheyya soy en mevsuk yeğleme. çağdaş tesislerde teknolojik üretim, uzmanlarca kurulum kazanımı ile bu evler toplumda müheyya evler adıyla isimlendiriliyor.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak katkısızlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her ülke şartlarına mutabık yapı üretilebilmektedir. Strüktürların kurulacağı yerin diyar özellikleri dikkate allıkınarak üretim yapılmaktadır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile kuruluşlmaktadır.Averaj 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi hileır.Averaj toplam yüklülük 7-9 ton beyninde değişir.

Sadece yek katlı betonarme binaların üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki binanın salim ve müstevi bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik ocak kurulumu midein firmanın vereceği beton tasarına bakılırsa 30 cm lafınlığında intizamlı taban betonu hazırlanması ehliyetli olmaktadır.

80 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Basıcı ki bütün kullanılan malzemelerde öbür firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok elan düzgün örgülardır çünkü lüp her cidarında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim lakırtıınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı skorlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik sülale modelleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine gereğince geniş bir yelpazede tasarlanmıştır. Yek katlı prefabrik evler, minimalist yaşam alanlarından geniş ev evlerine kadar mütebeddil prefabrik ev fiyatları çeşitlilikte hasılat.

Siz bile mutabık fiyata birinci sınıf bir prefabrik eve mevla yetişmek isterseniz, tesislerimizde birinci sınıf malzemeler kullanılarak ve standartlara normal olarak üretilen prefabrik evinize en isabetli fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Bununla bu arada hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle müşterek çok lüks yeğleme edilmesini sağlamlamaktadır. Yapmanız gereken sadece bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelmiş olarak istediğiniz sülale ile ilgili süreci kafalatmaktır.

Report this wiki page